Paides toimuval heategevuspäeval seatakse aukohale abivajavad lapsed

Kuido Saarpuu
Copy
Raha. Foto on illustreeriv.
Raha. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

24. oktoobril kell 12-15 toimub Paide muusika- ja teatrimaja õuel heategevuspäev, mille raames pööratakse tähelepanu abivajavatele lastele.

Oma panuse heategevusse saab anda lõbusa tegevusega "Lisa Värvi", kus külastajatel on võimalik visata lõuendile värvi täis veepomm, mis täidavad paberi kelmikate värvilaikudega ning viskaja positiivse emotsiooniga. Ühe värvipalli maksumus on 2 eurot ning iga palli eest makstud summa läheb heategevuseks. Annetada saab sularahas.

Samuti on kõik oodatud tasuta rinnamärkide valmistamise töötuppa. Juhendajaga koostöös on võimalik kujundada just endale meelepärane rinnamärk.

Üritusel astub ülesse laulja ja laulukirjutaja Silver Jusilo, kes paitab kuulajate kõrvu maheda ja mõnusa muusikaga. Avatud on ka heategevuskohvik, kust on võimalus soetada endale linnaelanike poolt valmistatud küpsetisi.

Heategevusaktsiooni korraldusmeeskonda kuuluvad TÜ Viljandi kultuuriakadeemia neli tudengit – Katerine Tiitson, Henri Karmiste, Birgit Suurorg ja Elsbeth Heinaste.

Sündmusel kogutud annetustega toetatakse fondi Minu Unistuste Päev. Fondi eesmärk on pakkuda raskelt või krooniliselt haigetele lastele ning nende lähedastele emotsionaalset tuge kurnaval haigusteekonnal toimetulekuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles