Järvamaa noorkokk võlus oma roogadega hindajaid

Anne Põder
Copy

Noorkokk 2020 võistlustel saavutasid kolmanda koha Järvamaa kutsehariduskeskuse koka eriala õpilased Alice Adamson ja Martin Suurkaev.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguspetsialist Valev Väljaots andis teada, et võistlejatel tuli etteantud aja jooksul valmistada pidulik isutekitaja, broileriliha ja rupse sisaldav pearoog ning magustoit, milles on kasutatud Fazeri riivleiba ning meetooteid.

Kõikidel võistlejatel olid abilised ja Alice Adamsoni assisteeris Martin Suurkaev. Väljaotsa sõnul sujus nende koostöö suurepäraselt ja tulemuseks oli vägev kolmas koht. Esikoha võitis Elisabeth Hade Tartu kutsehariduskeskuses ja teiseks tuli Marleen Murumets Kehtna kutsehariduskeskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles