Türi valla raamatukoguhoidja võib saada uhke tiitli

Järva Teataja
Copy
Oisu raamatukogu raamatukoguhoidja Heli Petrovits
Oisu raamatukogu raamatukoguhoidja Heli Petrovits Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi Raamatukogu juhataja Astrid Karpender kirjutab Türi valla kodulehel, et nende valla raamatukogujuhataja on tänavu parima maaraamatukoguhoidja nominent.

"20.–30. oktoober toimusid üle-eestilised raamatukogupäevad. See on selline vahva aeg, kus pööratakse enam tähelepanu nii raamatukogudele kui ka nendes töötavatele raamatukoguhoidjatele. Eesti raamatukoguhoidjate ühingul on tore traditsioon igal aastal valida oma töö ja tegemistega kõige enam silma paistnud maaraamatukoguhoidja. Selleks esitavad kõikide maakondade keskraamatukogud raamatukoguhoidja, kes nende hinnangul on kõige enam selle tiitli vääriline," selgitas Karpender.

Türi raamatukogu esitas Oisu raamatukoguhoidja Heli Petrovitsi Järvamaa aasta parimaks maaraamatukoguhoidjaks. Sama meelt oli ka Järvamaa keskraamatukogu, kes nimetas samuti Heli Eesti raamatukoguhoidjate ühingu poolt valitava „Parim maaraamatukoguhoidja 2020" tiitli nominendiks.

"Nüüd ootame ja loodame pöidlad pihus, et kõrge ja auväärne tiitel „Parim maaraamatukoguhoidja 2020" saaks teenitult meie tublile Helile," lisas Karpender.

Heli Petrovitsi kohta saab pikemalt lugeda Türi valla kodulehelt tyri.ee.

Parima maaraamatukoguhoidja tiitli nominendid Türi vallast on olnud:

  • 2006. a ja 2013. a Eha Marrandi Oisu raamatukogust
  • 2007. a Liina Jeena Laupa raamatukogust
  • 2008. a. Heli Petrovits Oisu raamatukogust
  • 2009. a Ulvi Praks Kabala raamatukogust
  • 2020. a Heli Petrovits Oisu raamatukogust
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles