Toetus aitab koolitada ämmaemandaid ja toob linna tänavakunsti

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Arvamusfestival ei koosne üksnes arutelualadest, vaid tähelepanu on pööratud ka kultuuriprogrammile. Viimase festivali lõpetas Vaiko Epliku kontsert. Nüüd ootavad arvamusfestivali korraldajad toetust selleks, et tuleva aasta festivali arutelude kõrval võiksid osalejad nautida Paides ka üht julget ja ühiskonnakriitilist kunstiteost.
Arvamusfestival ei koosne üksnes arutelualadest, vaid tähelepanu on pööratud ka kultuuriprogrammile. Viimase festivali lõpetas Vaiko Epliku kontsert. Nüüd ootavad arvamusfestivali korraldajad toetust selleks, et tuleva aasta festivali arutelude kõrval võiksid osalejad nautida Paides ka üht julget ja ühiskonnakriitilist kunstiteost. Foto: Dmitri Kotjuh

Kümned vabaühendused üle Eesti võtavad 1. detsembril ette tegevusi, et koguda annetusi ühiskondlike probleemide lahenduseks ja kutsuda inimesi üles endale olulist valdkonda toetama. Selline algatus on saavutanud rahvusvahelise menu Giving Tuesday nime all. Järvamaal on annetustalgute käigus võimalus head teha kolme projekti toetades.

Nii ootavad arvamusfestivali korraldajad toetust selleks, et Järgmise aasta festivali arutelude kõrval võiksid neist osavõtjad ja kuulajad nautida Paides ka üht julget ja ühiskonnakriitilist kunstiteost.

«Arvamusfestivali missioon on Eesti arutelukultuuri edendada ning tänavakunsti Paidesse toomise abil soovime tõmmata tähelepanu sellele, et oma arvamusi ja seisukohti saab avaldada ka loomingu kaudu. Annetusi kasutame kunstnike töötasuna,» põhjendavad projekti eestvedajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles