Märka noort ja andekat võrkpallurit

Anne Põder
Copy
Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press said noore võrkpalluri stipendiumi kolm aastat tagasi.
Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press said noore võrkpalluri stipendiumi kolm aastat tagasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafondi eestvõttel antakse igal aastal Järvamaa silmapaistvatele noortele võrkpalluritele üle stipendium. See on tunnustus püüdluste eest ning tagasihoidlik rahaline abi millegi vajaliku soetamiseks sportlastee jätkamisel.

Aga ega igapäevaselt trenni tegevad noored sea end ise püünele. Neid tuleb ikka märgata. Nii ootabki Peet Raigi nimeline noore võrkpalluri sihtkapital veel 25. novembrini taotlusi, kes võiks olla need tublid noored võrkpallurid, keda on sel spordile raskel aastal märgatud.

Järvamaa võrkpallitreener Piret Reinfeld ütles, et tublisid võrkpallureid on Järvamaal palju. "Eks ma vaatan ise selle pilguga ringi, aga tore oleks kui ka võrkpallimängijate pered, sugulased, sõbrad ja tuttavad teeks komisjonile ettepanekuid," lausus ta. Nii saaks valitavate ring kindlasti palju laiem.

Reinfeldi selgitust mööda, saab stipendiumi küll kaks kuni 21-aastast noort: üks poiss ja üks tüdruk, kuid kõik ülejäänud esitatud jäävad ju ikkagi ka hindajatele meelde. "Ehk on siis järgmisel aastal nende kord. Seega tasub alati kedagi välja pakkuda ja kiita," märkis ta.

Võrkpalluritele mõeldud stipendiumi suuruseks on 250 eurot, mille saab kumbki stipendiaatidest täiest mahus kätte.

Stipendium on asutatud sooviga kaasa aidata võrkpalli arengule Järvamaal, innustades ja tunnustades tublisid noori võrkpallureid ning toetades nende arengut.

Taotlusvormi elektrooniline link on kättesaadav veebilehe www.annetuskeskkond.net Järvamaa kogukonnafondi alalehel taotlusvormid.

Veebis saab taotluse täita siin

Stipendiumid antakse üle 5. detsembril Väätsa spordihoones.

Stipendium antakse tänavu välja seitsmendat korda. Varem on selle saanud Elizabeth Lindjärv ja Stiivo Siider (2014), Jade Šadeiko ja Rauno Uusleer (2015), Hanna-Liisa Press ja Hanna-Liina Press (2016), 15 noort võrkpallurit said tasuta võrkpalli jalatsid (2017), Stella Victoria Siider ja Karl Vilpuu (2018), Kirsi Tamsalu ja Sten perillus (2019).

Anna stipendiumisse oma panus

Stipendiumi väljaandmiseks on oodatud annetused:

SA Järvamaa Kogukonnafond EE642200221023628002, selgitusse märgusõna „Noor võrkpallur“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles