Evely Kaasiku tunnistati viiendat korda Eesti parimaks naisorienteerujaks

Kuido Saarpuu
Copy
Evely Kaasiku Eesti meistrivõistluste rajal.
Evely Kaasiku Eesti meistrivõistluste rajal. Foto: Aldis Toome

Eesti orienteerumisliidu üldkogu, mis toimus Rakveres, tegi kokkuvõtteid selle aasta tegemistest ja arutas tuleviku tegemisi ning tunnustas tänavuse orienteerumishooaja parimaid.

 

Viiendat korda viimase seitseme aasta jooksul nimetati aasta parimaks naisorienteerujaks Evely Kaasiku Järvamaa orienteerumisklubist JOKA.

JOKA eestvedaja Paul Poopuu selgitas, et tänavusel hooajal, kui ei toimunud ühtegi rahvusvahelist tiitlivõistlust, kindlustasid talle selle nimetuse Eesti meistritiitlid sprindis, lühi- ja tavarajal ning lisaks hõbemedalid öisel tavarajal ja JOKA naiskonna koosseisus teatejooksus. Samuti oli Kaasiku naiste seas Eesti edetabeli võitja. 

Eesti edetabeli võitjana lõpetas hooaja ka Kaarel kallas meesveteranide M35 klassis.

Viiendat korda viimase seitseme aasta jooksul nimetati aasta parimaks naisorienteerujaks Evely Kaasiku Järvamaa orienteerumisklubist JOKA.

Tunnustuse pälvisid ka rogaini Euroopa meistrivõistluste juunioride meeskondade seas pronksi võitnud Raiko Marrandi ja veteranide segavõistkondade hõbemedali võitja Toomas Marrandi.

Orienteerumisklubi JOKA pälvis tunnustuse väga heal tasemel Eesti meistrivõistluste korraldamise eest lühirajal ja teateorienteerumises Vetlas (peakorraldaja Kadi-Liis Minn) ning pikal rajal Mägede külas (peakorraldaja Ilmar Udam). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles