Poed paluvad ostjatel maskid ette panna

Copy
Paide Maksimarketi müüjad on maskide ja visiiride kandmisega näidanud kogu aeg head eeskuju. See on aidanud kaupluses ära hoida ka suuremad haigestumislained.
Paide Maksimarketi müüjad on maskide ja visiiride kandmisega näidanud kogu aeg head eeskuju. See on aidanud kaupluses ära hoida ka suuremad haigestumislained. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel teisipäeval otsustas valitsus, et alates sellest nädalast tuleb kaubandusettevõtete teenindussaalides kanda maski või katta nina ja suu. Järva Teataja uuris, kui karmilt poeketid klientidel silma peal hoiavad ja kas ilma maskita poodi sisenejat võib ähvardada väljaviskamisoht.

Valitsus palus kaubandusettevõtetel maski kandmise või nina ja suu katmise nõude täitmist jälgida ja inimesi teavitada. Maski ei pea kandma inimesed, kellele see on meditsiiniliselt vastunäidustatud (astmaatikud või vaegkuuljad – toim), ja alla 12aastased lapsed.

Lisaks maski kandmise soovitusele kehtestas valitsus oma korraldusega kaubandusettevõtete teenindussaalides taas 2+2 reegli, mille järgi tohib üheskoos liikuda kuni kaks inimest ning teistega tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad, välja arvatud perekonnad ja kui seda ei ole võimalik mõistlikult tagada (näiteks väikestes maapoodides).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles