Korvpalli karikavõistlused jätkuvad sel nädalavahetusel

Kuido Saarpuu
Copy

Maakonna korvpallihooaeg algas oktoobri lõpus karikavõistluste mängudega Türi uues spordihoones. Sel nädalavahetusel mängud jätkavad. 

Kui eelmisel aastal osales üheksa meeskonda, siis tänavu on neid väljas seitse: Viking, Ambla, KK7, Kareda, Türi, Järva-Jaani ja Väätsa.

Karikavõistluste korraldaja Viljar Pennert täpsustas, et Paide X ja viimati maakonna meistriks tulnud Retro koosseisu kokku ei saanud.

Väljastpoolt maakonda tiime siinsetel karikavõistlustel samuti ei osale. «Ei ole väljastpoolt tulijaid kaasanud, sest eks neil ole omad liigad. Pigem ongi Järvamaal asjad vastupidi: meie võistkonnad mängivad ka teisi liigasid, näiteks Järva-Jaani Viru liigat,» selgitas Pennert.

Kui eelmisel aastal osales üheksa meeskonda, siis tänavu on neid väljas seitse: Viking, Ambla, KK7, Kareda, Türi, Järva-Jaani ja Väätsa.

Esimesel mängupäeval oli Viking 75:46 üle Väätsast ja seejärel 91:76 Karedast (pildil sinistes särkides). Kareda oli omakorda 96:50 üle Järva-Jaanist ja päeva lõpetuseks Türi 66:63 üle KK7st.

Teist mängupäeva alustas Ambla 92:56 võiduga KK7 üle. Seejärel kohtusid Ambla ja Türi. Tulemusega 85:74 oli võidukas Ambla. Suure, 90:44 võidu sai Järva-Jaani üle ka Väätsa.

Esmalt mängitakse omavahel üks ring, seejärel mängivad kaks parimat võistkonda kohamänge finaalis ning kolmas ja neljas kolmanda koha peale.

Eelmised karikavõistlused võitis Ambla, kes oli finaalis 66:57 üle Vikingist. Kolmandaks tuli 54:49 Türist üle olnud Kareda.

Tänavu peaks karikavõitja selguma jõulude paiku. Järgmised mängud on 21. ja 22. novembril Väätsa spordihoones. Paides mängitakse detsembris.

Järvamaa korvpalli-meistrivõistlusi peetakse jaanuarist aprillini. On saanud tavaks kohtuda kuu jooksul ühel mängunädalavahetusel.

AJAKAVA

L 21.11, Väätsa spordihoone,

12:00 Viking - Türi

13:30 Viking - Järva-Jaani

15:00 Ambla - Kareda

16:30 Ambla - Väätsa

P 22.11 Väätsa spordihoone,

11:00 Kareda - Türi

12:30 Väätsa - KK7

14:00 Järva-Jaani - KK7

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles