370 koroonapositiivsest testist sai lisa ka Järvamaa

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Koroonatestimine Synlabis. Koroonaviiruse proovid.
Koroonatestimine Synlabis. Koroonaviiruse proovid. Foto: Mihkel Maripuu
  • Suri viis inimest

Ööpäevaga lisandus 370 koroonapositiivset ning suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest. Tänaseks päevaks on Eestis koroonaviiruse tõttu surnud 104 inimest. 

Haiglaravil oli hommikuse seisuga 182 inimest, mida on üks inimene vähem kui eile. 

Viimasel ööpäevaga tehti Eestis 5367 koroonatesti, millest positiivsed olid ligi 6,9 protsenti.

Enim uusi positiivseid testitulemusi lisandus Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 178 inimesel, neist Tallinnas 132.

Ida-Virumaale lisandus 96, Tartumaale 31, Pärnumaale 17 ja Võrumaale 10 positiivset testi tulemust. Raplamaale lisandus kuus, Lääne-Virumaale kuus, Jõgevamaale neli, Valgamaale neli, Viljandimaale kolm, Põlvamaale kolm, Saaremaale kaks, Läänemaale üks ja Järvamaale üks nakatumine.

Kaheksal positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Hiiumaale ei lisandunud ööpäevaga ühtegi koroonapositiivset.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 314,23 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust on 5,5 protsenti.

COVID-19 on piisknakkushaigus, mida põhjustab aevastamisel ja köhimisel inimeselt inimesele ning saastunud pindade ja pesemata käte kaudu leviv SARS-CoV-2 viirus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles