Toiduring kogub jõulukuuks jõudu juurde

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Toidupank korraldab jõulukuul toidukogumispäevad ja 11.-12. detsembril saab suuremates kauplustes iga soovija omalt poolt panustada ning Toidupanga varusid täiendada.
Toidupank korraldab jõulukuul toidukogumispäevad ja 11.-12. detsembril saab suuremates kauplustes iga soovija omalt poolt panustada ning Toidupanga varusid täiendada. Foto: Dmitri Kotjuh

Oktoobrist Paides Järvamaa toidupanga ja Rimi kaupluseketi koostöös käivitunud õhtune toiduring on aidanud juba paljusid vähekindlustatuid. Et abisaajate hulk järjest suureneb, laieneb õhtune toidujagamisring ka naaberomavalitsusse Türi valda.

Seni kogus toidupank kauplustelt ja toidutoojatelt peamiselt tooteid, millel oli kiri «parim enne», pani neist kokku pakid ning jagas need omavalitsuste sotsiaalosakondade antud nimekirjade järgi puudustkannatavatele inimestele ja peredele.

Kohaliku omaalgatuse projekti kevadvoorust saadud toetus võimaldas Järvamaa toidupangal soetada lattu mahuka külmiku, lisariiuleid ja komplektimiskäru, mis kõik võimaldavad nüüd koguda kauplustest kokku ka toiduaineid kirjaga «kõlblik kuni».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles