Tippkokk Joel Ostrat aitas Pizzakioskile uusi maitseid leida

Anne Põder
Copy
Joel Ostrat
Joel Ostrat Foto: Pizzakiosk

Koostöö Tartu tippkoka Joel Ostrati ja Paide ettevõtte Pizzakiosk vahel on väldanud juba mõnda aega ning sellest on sündinud uued maitsed pitsavalikusse. Esimene üllatus on tänasest lettidele jõudnud Jõulupitsa, mille eriline kate rabab jalust kogenumagi pitsasõbra.

Pizzakioski tegevjuht Sander Kooser selgitas, et koostöö Joel Ostrati ja Pizzakioski vahel algas juba sügise hakul. "Algatus oli meiepoolne, sest Joel Ostrat on silma jäänud kui väga äge ja uuendusmeelne kokk, kes oskab oma toitudega üllatada ning julgeb kombineerida toiduainetega, mis ehk tavainimeste meelest kokku ei käi," lausus ta.

Eriliselt julge Jõulupitsa retsept sündis Joel Ostrati ideest lisada pitsale mitte kuigi tavapäraseid maitseid. "Olgem ausad, verivorst, pohlakaste ja kõrvits on toiduained, mida pitsa pealt ei oskaks oodata. Samas on need eestlaste poolt palavalt armastatud klassikalised jõulumaitsed," rääkis Kooser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles