Mainekas mõisarestoran läheb talveunne

Anne Põder
Copy
Ott Tomik ja kogu ülejäänud Põhjaka töötajate pere keskendub detsembris jõulupakkide tegemisele.
Ott Tomik ja kogu ülejäänud Põhjaka töötajate pere keskendub detsembris jõulupakkide tegemisele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põhjaka restoran andis täna teada, et panevad oma uksed kuni kevadeni kinni, sest muud tegemised ja toimetamised röövivad talvekuul kogu nende aja ning suurem osa detsembrikuistest broneeringutest pidulaudadele on tühistatud.

Põhjaka restorani üks omanikke Ott Tomik ütles, et vaadates seda, mis ümberringi toimub, on nende restoranil mõistlikum keskenduda detsembris jõulupakkide tegemisele. "Viimased nädalavahetused on näidanud, et ega neid restoranis käijaid enam nii palju ole ning suurem osa jõulude ühistähistamiseks tehtud broneeringuid on juba ära öeldud," selgitas ta.

See kõik on Tomiku hinnangul mõistetav, sest inimesed pelgavad viirust ning kuulavad valitsuse antud korraldusi. "Ja kuna valitsuse tasandil räägitakse veelgi toitlustuskohtadele rangemate piirangute kehtestamisest, pole meil mõtet enam uksi mõne julge külastaja pärast lahti hoida," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles