Riigikogu liikmed moodustasid Kalle Grünthali eestvedamisel Estonia laevahuku uurimise toetusrühma

Järva Teataja
Copy
Riigikogu liige Kalle Grünthal (Konservatiivne Rahvaerakond)
Riigikogu liige Kalle Grünthal (Konservatiivne Rahvaerakond) Foto: Sander Ilvest

Riigikogus moodustatud rühmaga soovitakse toetada selgusele jõudmist 1994. aasta septembris uppunud parvlaeva Estonia katastroofi asjaoludes.

 

Toetusrühma esimehe Kalle Grünthal ütles, et Estonia laevahuku uurimise toetusrühma ellukutsumise üheks põhjuseks on kaasa aidata parvlaev Estonia huku põhjuste väljaselgitamisele. „Samuti on meie eesmärgiks avalikkusele uurimise käigust informatsiooni edastamine,“ lisas ta.

Toetusrühma liikmed

Toetusrühma aseesimees on Marika Tuus-Laul ja rühma liikmed Kert Kingo, Helle-Moonika Helme, Oudekki Loone, Urmas Espenberg, Kai Rimmel, Urmas Reitelmann, Ruuben Kaalep, Heljo Pikhof ja Anti Poolamets.

Riigikogus moodustatud parlamendirühmad aitavad Riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada Eestit mujal maailmas. Toetusrühmade kaudu saavad Riigikogu liikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

Toetusrühma esimehe Kalle Grünthal ütles, et Estonia laevahuku uurimise toetusrühma ellukutsumise üheks põhjuseks on kaasa aidata parvlaev Estonia huku põhjuste väljaselgitamisele.

XIV Riigikogu on moodustanud kokku 67 parlamendirühma ja 76 toetusrühma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles