Reeglid on mõeldud täitmiseks: pealtvaatajad ei hoidnud teineteisega nõutavat vahet

Järva Teataja
Copy

Pühapäeva õhtupoolikul Väätsal peetud jõuluturg tõi kohale hulgaliselt ostlejaid ning kauplejaid ja neidki, kes polnud veel jõudnud Väätsale kaunistatud jõuluaknaid imetlema. Jõuluturu kavas olid ka kohalike taidlejate etteasted. Paraku tuli programmi teha muudatus, sest esinejaid vaatama kogunenud inimesed unustasid ühe olulise reegli.


 

Väätsa vaateakende projekti ühe eestvedaja, Lauri Läänemetsa selgitusel tuli rahvamaja ees toimuma pidanud algklassilaste esinemisnumber ära jätta, sest hoolimata meeldetuletusest ei pidanud vaatama kogunenud publik kinni reeglist, mille kohaselt on vajalik kõrvalolijaga hoida kahemeetrist vahemaad. Kuigi korraldajad seda ka rõhutasid ning meelde tuletasid, ei muutunud olukord paremaks ja nii otsustati esinemine ära jätta.

Läänemets sõnas, et kuigi kahju on esinejatest, kes oma etteasteks valmistunud olid, tuli korraldajatel selline otsus vastu võtta ning lastele edastab ta omalt poolt vabandused. „Keerulisel ajal on turvalisuse tagamine meie kõigi ühisvastutus, nii korraldajate kui osalejate ja lapsevanemate. Teame, et noored harjutasid palju ja on tublid. Palume vabandust nii lapsevanemate kui laste ees,” ütles ta korraldajate nimel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles