Toidupakid jõuavad õpilasteni sel nädalal

Anne Põder
Copy
Paide Hammerbecki põhikooli huvijuht Helen Trug jagas eile esimest päeva õpilastele toidupakke. Oma toidukoti said kätte algklassilapsed võimalikult hajutatult. Iga poole tunni tagant käis järel erinev klass. Paki sisu oli sedapuhku jõululikum jag toiduained sellised, mida lapsed saavad iseseisvalt süüa teha.
Paide Hammerbecki põhikooli huvijuht Helen Trug jagas eile esimest päeva õpilastele toidupakke. Oma toidukoti said kätte algklassilapsed võimalikult hajutatult. Iga poole tunni tagant käis järel erinev klass. Paki sisu oli sedapuhku jõululikum jag toiduained sellised, mida lapsed saavad iseseisvalt süüa teha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa õppureile mõeldud toiduabipakkidesse jõuab jõulueelsel ajal ka natuke pidulikumat nosimist, et tuju tõsta ja pühademeeleolu luua. Kuigi pakke panevad koolide toitlustajad kokku oma äranägemist mööda, on omavalitsused vihjanud, et nende sisu võiks olla pisut erilisem ja jõululikum.

Türi valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja Kaia Iva ütles, et vallavalitsus toidupakkide jagamisse ei sekku, kuid põhimõtted on koolijuhtidega siiski läbi arutatud ja erisusi pole kuigi palju.

«Kuna valla koolide toitlustajad on erinevad, kompleteerivad koolid toiduabi ise ja jagavad seda enamasti neile, kes selleks soovi avaldavad,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles