Tanksmäe Saffer teeb kolmanda poe Ahulasse

Urmas Glase
Copy
Võrreldes mullusega on jaekaubandusettevõttete müüginumbrid läinud paremaks.
Võrreldes mullusega on jaekaubandusettevõttete müüginumbrid läinud paremaks. Foto: Erakogu

Albus ja Kaalepis poodi pidav Tanksemäe Saffer teatas, et 21. detsembril avab Ahulas, kohe maantee ääres uksed nende kolmas kauplus, kus lisaks kohalikele saavad hõlpsalt sisseoste teha ka möödasõitjad.

Poes hakkavad müügil olema sarnaselt teistele maapoodidele esmatarbekaubad. "Võin ausalt öelda, et näiteks piim on veidi kallim kui suuremates poekettides, aga valdavas enamuses on hinnad samad ja kohati isegi soodsamad, kui teistes lähedal asuvates poodides," selgitas kohaliku poeketti pidav Marek Balder Järva vala kodulehe vahendusel.

"Ahula poe avamine on pikaajaline protsess, mille tingis kogukonna soov. Veel viis aastat tagasi kinnitasin nii mõnelegi küsijale, et ei pea vajalikuks Ahulas poodi avada, kuna Aravete asub väga lähedal. Nüüd tuginen varasemale kogemusele, et seni kuni on tarbijad ja poe külastajad, kestab ka teenus. Täpselt nii nagu postkontoritega. Kui inimesed külastavad kaugemal asuvaid poode, lootuses leida suuri soodustusi, sureb kohalik pood välja. Tänane kogemus on näidanud, et inimesed siiski valivad kohaliku poe, kui  on normaalsed hinnad. Ahula pood on täpselt nii kaua lahti, kuni inimesed poodi külastavad," kinnitas poeomanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles