Jõuluvanadeks riietatud tsiklimehed jagavad Paides ja Türil kommi

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Kuido Saarpuu

Kui ilmataat vähegi võimaldab, kavatsevad tsiklimehed 23. detsembril selga tõmmata punased kuued, võtta garaažist oma kaherattalised ning, ise kommikoormate all ägisedes, asuda heategudele. Ettevõtmise nimi on "Kommijagamise tuur 2020" ja kingituste saajateks on kõik linnatänavatel kohatud soovijad.

Motoklubi Alempois MC president Martin Kruus meenutas, et antud ettevõtmisega on Järvamaa mootorratturid seotud olnud juba mitu aastat. 

Kui varem on kommijagamise tuur viinud heategijad jõulude eel lasteaedadesse ja perekodudesse, siis koroonaaastal nii lihtsalt asjad ei käi ja võõrad ei pruugi siseruumidesse olla oodatud. Kruus pakkus, et nad teevad siiski ka sel aastal tiiru osade lasteaedade juures ja riputavad kommikotid näiteks lasteaedade välisuste külge.

Kindel on üks- kommid, mis Tallinnas juba klubilistele jagatud, on vaja järvalastest kommisõpradeni viia. Et maiustusi jagub, julgustas Kruusi ka suuremaid kommisõpru 23. detsembri pärastlõunal Paide ja Türi tänavatele asja tegema.

Motoklubi Alempois MC president Martin Kruus meenutas, et antud ettevõtmisega on Järvamaa mootorratturid seotud olnud juba mitu aastat.

Tsiklimehed alustavad oma tuuri järgmisel kolmapäeval kl 15 Türi keskväljaku parklast. Asjaosalised tunneb ära lustliku meeleolu, vilkuvate tulede, punaste kuubede ja mütside ning mootorrataste järgi. 

Juba sel laupäeval toimub kommijagamise tuur aga näiteks pealinnas. 

KOMMIJAGAMISE TUUR

Kommijagamise tuur sai 2015. aasta jõuluajal alguse arglikust mõttest pakkuda rõõmuhetki neile lastele, kelle elus on olnud läbielamisi, mis on viinud nad lastekodusse, kus iga toetav sõna ja väike heategu on suureks toeks.

Tänaseks on kogu ettevõtmine kasvanud üle eestiliseks ja seda aitavad läbi viia sõbrad mitmetest motoklubidest ja ka sõbrad, kes üldse mootorratastega seotud ei ole.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles