Paide gümnaasium jagab lahkelt rahulikku kodusesse jõuluaega raamatusoovitusi

Anne Põder
Copy
Paide gümnaasiumi päkapikk Hans Artur Ehman kutsub üles rahulikke jõule veetma ning mõne hea raamatu läbi lugema.
Paide gümnaasiumi päkapikk Hans Artur Ehman kutsub üles rahulikke jõule veetma ning mõne hea raamatu läbi lugema. Foto: Paide gümnaasium/Facebook

Paide gümnaasiumi õpilased tegid toreda üleskutse, et inimesed annaks neile teada, mis raamatuid nad soovitaks pühade ajal kodus olles lugeda. Sageli ei ütle pealkiri suurt midagi ning just kellegi õhin ja hea nõuanee on see, mis tõukavad raamatut laenutama või ostma.

Paide gümnaasiumi korraldusjuht Margit Udam selgitas, et tegid üleskutse soovitusi jagada nimelt jõulueelsesse aega. Jõulupühad on perega koosolemise aeg. Seekordsed pühad on aga erilised, sest maailma tabanud viiruselaine sunnib ära jätma koosviibimised ja peod ning soovitab viibida turvaliselt kodudes. "Seda aega on meie meelest hea kasutada raamatute lugemiseks," lausus ta.

Paide gümnaasium kutsub Udami sõnul kõiki õpilasi, lapsevanemaid ja kogukonnaliikmeid jagama lugemissoovitusi jõulupühadeks. Selleks saatke palun raamatu nimi, autor ja lühike soovitus, miks seda raamatut tasub lugeda aadressile margit.udam@paide.edu.ee.

Saadetud raamatusoovitusi jagab kool Paide gümnaasiumi Facebooki albumis "Raamatusoovitused". Esimese päevaga jõudsid seal soovitatud raamatutena tähelepanu köita Kristiina Ehini "janu on kõikidel üks", Armin Kõomäe "Lui Vutoon", Antoine de Saint-Exupery "Väike Prints" ja teised raamatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles