Puuriida vahele pojad toonud leidkass otsib oma kodu

Anne Põder
Copy
Leidkass Mirru ootab päris oma inimest.
Leidkass Mirru ootab päris oma inimest. Foto: Virge Võsujalg

Oktoobris kutsusid hoolivad inimesed Eesti metsloomaühingu Järvamaa piirkonnajuhi Virge Võsujala appi päästmaks ühe puuriida vahele jäetud vastsündinud kassipoegi. Nüüd on kassipojad kahekuused ning valmis minema kodudesse. Et sama õnnetus ei korduks, vajab oma kodu ja perekonda ka nende kasside ema Mirru.

Virge Võsujalg ütles, et vaatamata tagasilöökidele hoolis kassiema siiski lõpuks oma poegadest ning kasvatas neist koos tema abiga tublid ja terved kassid. "Kõik kolm väikest karvapalli on leidnud endale juba päris oma kodud, kus nad saavad hakata pärast jõule mõnusat ja turvalist kassielu nautima," lausus ta.

Leidkass Mirru pojad on kõik juba uued kodud leidnud.
Leidkass Mirru pojad on kõik juba uued kodud leidnud. Foto: Virge Võsujalg

Küll aga vajaks uut perekonda ka Mirru. Kass on musta-valgekirju ja poolpika karvaga. Ta on üsna nooruke ning elujõuline kassiproua. Võsujala sõnul on aga murekohaks kassi umbusklikkus inimeste suhtes. Samas seltsib ta kenasti teiste kasside ja koertega. "Enne uude koju minekut on tal vaja veel sotsialiseeruda. Samuti vajab ta operatsiooni steriliseerimiseks, et mitte enam soovimatuid järglasi ilmale tuua," selgitas ta.

Meditsiinilise toimingu tegemiseks vajab  Võsujalg taas kord heade inimese abi, sest nagu ta eelmisel korralgi selgitas, siis metsloomade abistamiseks mõeldud mittetulunduühingu raha ta koduloomadele kasutada ei saa. "See poleks eetiline ega aus," märkis ta.

Kassikese kiituseks ütles Võsujalg, et ta on super tubli ning armas, kuid vajab lihtsalt veel veidi aega, et inimesi taas usaldama õppida. "Usun, et temast võib saada üks ülivahva kaaslane, kes lihtsalt vajab seda õiget inimest ja õiget peret," sõnas ta.

Kassipere saab toetada võimalusel:

EE781010010212237010

Virge Võsujalg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles