"Minu Euroopa" kampaaniaga jõudis Järvamaale neli Euroopa Liidu lippu

Urmas Glase
Copy
Euroopa Komisjoni Eesti esindus kinkis riigi peale 107 Euroopa Liidu lippu, neist vaid Pärnumaa Saarde valda viidi lipp pidulikult kohale.
Euroopa Komisjoni Eesti esindus kinkis riigi peale 107 Euroopa Liidu lippu, neist vaid Pärnumaa Saarde valda viidi lipp pidulikult kohale. Foto: Urmas Luik

Euroopa Komisjoni Eesti esindus andis Euroopa Liidu lipu Imavere koolile, Laupa Põhikoolile, Villevere külaseltsile ja Türi spordiklubide liidule, ehk neile kes avaldasid soovi Euroopa Komisjoni pakkumise vastuvõtmiseks.

„Euroopa ei ole kuskil kaugel vaid on siin koos meiega. Minu Euroopa märksõna ja Euroopa Liidu lipud erinevate asutuste ees või valla keskväljakutel sümboliseerivadki seda, et me oleme täieõiguslik osa Euroopast,“ ütles Euroopa Komsjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets.

Laupa kooli direktor Kaarel Aluoja tunnistas, et märkas Euroopa Komsjoni pakkumist ja avaldas kooli nimel soovi. "Meil pole plaanis lippu alaliselt heisata, kuid kui kooli tulevad kaugemad külalised või sobiv tähtpäev, siis on hea, kui Euroopa Liidu lipp on heiskamiseks võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles