Tublid kultuuritegijad ootavad märkamist

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Valli Lember-Bogatkina maali «Rahvatants. Tuljak» asukoht on novembri esimesest nädalavahetusest praeguseni teadmata.
Valli Lember-Bogatkina maali «Rahvatants. Tuljak» asukoht on novembri esimesest nädalavahetusest praeguseni teadmata. Foto: Repro

Järvamaa omavalitsuste liit ootab kandidaate maakonna kultuuripreemiatele, taotlusi saab esitada kultuurielu edendaja, kultuurihoidja ja parima kollektiivi kategoorias.

Kandidaate võivad esitada konkursile valla- ja linnavolikogud ja –valitsused, kultuuri-,  haridus- jt asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, asutuste juhtkonnad, hoolekogud, nõukogud, kollektiivid ning üksikisikud.

Taotlused peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust. Kindlasti tuleb märkida kandidaadi kontaktandmed (igapäevaselt kasutatav e-aadress, postiaadress ja telefoninumber).

Taotlused tuleb esitada kirjalikult ja allkirjastatult ühel A4 lehel Järvamaa omavalitsuste liidu kantseleisse elektroonselt e-aadressil jol[at]jarva.ee või postiaadressil  Pärnu 52, 72712 Paide. Läbivaatamisele kuuluvad ainult need taotlused, mis on jõudnud JOLi kantseleisse hiljemalt 15. jaanuaril kella 15ks.

Järvamaa omavalitsuste liit ja Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp tunnustavad maakonna kultuurivaldkonna parimaid järgmise aasta 11. veebruaril Türi kultuurikeskuses.

Järvamaa kultuuripreemia on asutatud 1992. aastal. Kultuuripreemia eesmärk on tunnustada ja tutvustada üldsusele kultuuritöötajaid, erinevaid kultuurižanre edendavaid üksikisikuid ja kollektiive, loojaid ja interpreete, kelle töö ja saavutused on oluliselt kaasa aidanud kultuuriväärtuste loomisele ja säilitamisele ning kultuurielu edendamisele maakonnas. Kultuuripreemiaid rahastab Järvamaa omavalitsuste liit.

Loe lisaks SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles