Söögikohad lähevad uuele aastale vastu optimistlikult

Silja Vilbu
Copy
Paide muusika- ja teatrimajas Teatrikohvikut pidav Priit Põder loodab, et kohvik saab kliente vastu võtta juba järgmisel nädalal.
Paide muusika- ja teatrimajas Teatrikohvikut pidav Priit Põder loodab, et kohvik saab kliente vastu võtta juba järgmisel nädalal. Foto: Dmitri Kotjuh

Möödunud aasta pani teiste seas proovile ka toitlustusasutused, kes pidid koroonaviiruse piirangute küüsis olles ellujäämiseks kõvasti vaeva nägema. Järvamaa söögikohtade pidajad nõustuvad, et aasta oli keeruline, kuid tulevikku vaatavad nad kõige kiuste optimistlikult.

Sämmi Grilli pidava OÜ Mäo Grill juhatuse liikme Enno Vaab sõnas naerdes, et kuuldused nende enneaegsest surmast on liialdatud. Kevadel oli Sämmi Grill poolteist kuud kinni, aga pärast seda on püsivalt avatud olnud. Koondama pole ettevõte kedagi pidanud.

Vaab sõnas, et kevad läks untsu, kuid suvi oli korralik. Need inimesed, kes oleksid muidu välismaale reisinud, jäid tänavu Vaabi ütlust mööda ilmselt suuresti Eestisse ja nii jagus sööjaid ka Sämmi Grilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles