Vanatehnika varjupaiga sõbrad kuulutasid parimaks jõulumeeleolu loojaks "Helesinise unistuse"

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Järva-Jaani vanatehnika varjupaik

Järva-Jaani vanatehnika varjupaigas tulid eelmisel aastal eriti valgusküllased jõulud. 

Asi sai alguse nii, et Järva-Jaanis asuva vanatehnika varjupaiga tööpere tuli mõttele kutsuda inimesi üles jõuludeks varjupaiga väliekspositsiooni eksponaate kaunistama.

Vanatehnika varjupaiga jõulumaa ametlik avamine oli esimesel advendil, 29. novembril ning talihaljapäeval, 14. jaanuaril, oli aeg küps aga parimate väljaselgitamiseks. 

Muuseumipapa Tuve Kärner korraldustoimkonnast andis teada, et vanatehnika varjupaiga valguskaunistuste aktsioon on edukalt lõppenud. "Tagasiside külastajate poolt on olnud vapustavalt positiivne. Tänusõnad algatajatele, osavõtjatele, meeldivuse näitajatele, aga ka rohkearvulistele külastajatele," ütles ta. "Kuna üleriigiline olukord tegi omad korrektiivid, siis pidime olude sunnil üle vaatama ka tulemuste hindamise variandid. Otsustasime Facebooki kasuks."

TULEMUSED: 

Postiaugupuur "Helesinine unistus" autoriteks Argo ja Laura, 142 meeldimist

Raudkuusk 105 meeldimist

Tramm 64 meeldimist

Troll 50 meeldimist

Operaatoritõstuk 45 meeldimist

Korraldajate poolt oli välja pandud viis auhinda. Viie enim meeldimisi saavutanud kaunistuste vahel tõmbas loosi varjupaiga noorperemees Laur Kärner.

Ja tulemused on järgmised: seikluste raja läbimine roomiktransportööriga ATS - operaatoritõstuki kaunistajad; saunaõhtu tuletõrje autosaunade sektoris - trolli kaunistajad; kinomuuseumi külastus koos filmiprogrammiga - postiaugupuuri kaunistajad; lõõgastumine koos ööbimisega varjupaiga kämpingutesektoris - trammi kaunistajad ja ürituse läbiviimine vanatehnika varjupaigas - raudkuuse kaunistajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles