Pakimajake saab ajutiselt töötaja

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Itella Smartpost pakimajake Türil, kus ajutiselt hakkab saadetavaid pakke tööpäeviti vastu võtma Smartposti töötaja.
Itella Smartpost pakimajake Türil, kus ajutiselt hakkab saadetavaid pakke tööpäeviti vastu võtma Smartposti töötaja. Foto: Itella SmartPOST

Tänasest jäävad mõneks nädalaks Türi Rimi uksed suletuks, sest algavad ulatuslikud remondi- ja sisustustööd. Suletuks jäävad uksed ka neile, kes on harjunud kaupluses Smartpost Itella pakiautomaadis pakki saatmas või vastu võtmas käima. Ajutiselt tuleb selle teenuseosutaja klientidel kõndida linna teise serva või kasutada teiste firmade pakiautomaate.

Eelmise aasta lõpul paigaldas Smartpost ühena esimestest Türile Grossi kaupluse juurde ainulaadse pakimajakese, kus pakiautomaadid on paigaldatud selleks kohaldatud klaasfassaadiga konteineritesse.

Itella Estonia tegevjuht Meelike Paalberg ütles, et pakimajakesi on võimalik paigaldada ükskõik kuhu, kus on nõudlust pakiautomaadi järele, kuid puudub sobilik siseruum. «Samas on pakimajakeses pakid soojas ja kaitstud ilmastikumõjude eest ning inimestel on mugavam pakke välja võtta, sest ei pea Eestile omase heitliku ilmaga rinda pistma,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles