Rahvamatk ootab viimaseid huvilisi end kirja panema

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval toimub XLI A. H. Tammsaare-nimeline rahvamatk ja kuulutatakse välja XLIV A. H. Tammsaare-nimeline Järva valla kirjanduspreemia laureaat

 

Suurt ühisstarti Järva-Madise Wallamaja ees pole. Et matkalisi hajutada, minnakse sedapuhku rajale ajavahemikul 11.00–12.00. Rada kulgeb nii üle Kodru raba (4,5 km) kui ka mööda maanteed Järva-Madiselt Vargamäele (6 km). Järva-Madise Wallamajas töötab samal ajal ka pisike taluturg.

Matka eest sel aastal osalustasu maksma ei pea. Matkale tuleb end aga eelnevalt registreerida. Registreerimisinfo on leitav Järva valla kodulehel, äpis ja läbi Järva valla Facebooki.

Matka sihtpunktis Vargamäel ootab matkalisi kuum supp, tee ja saiake, mille jaoks palutakse matkalistel kaasa võtta täpne raha ehk 3 eurot. Et vältida viiruse võimalikku levikut, pakutakse toitu välitingimustes.

Matka eest sel aastal osalustasu maksma ei pea. Matkale tuleb end aga eelnevalt registreerida.

Matkalised toob tagasi Järva-Madise Wallamaja juurde buss. Bussis maski kandmine kohustuslik.

Ka Järva valla A. H. Tammsaare-nimelise kirjanduspreemia laureaat kuulutatakse sel aastal välja teisiti.

Kirjanduspreemia antakse kirjanikule üle Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel Albu Rahvamajas 24. veebruaril. Kirjanduspreemia žüriisse kuulusid käesoleval aastal: Karmen Velitschinsky, Reelika Räim, Allika Jüris, Kaja Leidtorp, Kadri Kaarlepa, Arnika Tegelmann, Erik Vilbu, Annela Ojaste, Jane Kiristaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles