Selguvad maakonna aktiivseimad noored

Järva Teataja
Copy
Aasta teoks või ürituseks kandideerib ka Wildin’ Estonia meeskond, kes korraldas eelmisel aastal noortele pidusid nii Koerus kui ka Paides.
Aasta teoks või ürituseks kandideerib ka Wildin’ Estonia meeskond, kes korraldas eelmisel aastal noortele pidusid nii Koerus kui ka Paides. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa noorsootöö kuuenda tunnustusürituse «Aasta tähed 2020» korraldajad annavad seekord kõigile säravatele tähtedele tunnustuse kätte erakordsel viisil – veebiülekande vahendusel.

Järvamaa noortekogu ja Järvamaa omavalitsuste liidu koostöös sündivast online-galast on võimalik osa saada täna kell 18 noortekogu Facebooki ja Järva Teataja veebi kaudu.

«Aasta tähed 2020» eestvedaja Kaarel Vene ütles, et olgu ajad nii rasked kui tahes, tunnustamist ja märkamist ei saa vahele jätta. «Me ei tahtnud leppida sellega, et üritusest saab osa vaid piiratud arv inimesi, mistõttu on tänavu võimalik suurejoonelist tunnustusgalat jälgida otseülekandes noortekogu Facebookis ja ürituse meediapartneri Järva Teataja veebist,» selgitas Vene. Ta lisas, et juba rekordarv esitatud avaldust annab kinnitust sellest, et ülekanne on tulemas uhke ja meeldejääv.

Järvamaa noortekogu juhatuse liige Damaris-Ly Tambla toonitas, et maakonnas on palju edusamme tehtud eeskujulike noorte ja noortemeelsete toel. «Mäletan, kui palju andis motivatsiooni edasi tegutseda ja loovaid ideid ellu viia aktiivse noore preemia saamine 2017. aasta tunnustusgalal. Samuti teadmine, et Järvamaa märkab ja hoolib sellest, mida noored teevad ja on saavutanud,» lausus ta.

Parimatest parimad selguvad seitsmes kategoorias: aktiivne noor, aasta noorsootöötaja, aasta tegu või üritus, noorte sõber, noortesõbralikem kool, aasta huviring ja aasta noorteühing.

Parimatest parimad selguvad seitsmes kategoorias: aktiivne noor, aasta noorsootöötaja, aasta tegu või üritus, noorte sõber, noortesõbralikem kool, aasta huviring ja aasta noorteühing.

Peale selle antakse välja ka kaks eripreemiat, mis ilmestavad Järvamaa noorsootöö mitmekülgsust. Laureaadid on välja valitud 52 kandidaadi seast, kelle tegutsemist on märganud sõbrad, õpetajad, vanemad ja teised.

Laureaadid valis välja viieliikmeline komisjon, kuhu kuulus kaks noortekogu esindajat, samuti maakonna huvijuhtide, noorsootöötajate nõukoja ja omavalitsuste liidu esindaja. (JT)

Kandidaadid

Aktiivne noor: Ade-Briana Nurk, Anet Ivanov, Anne Maria Vaher, Eliise Joost, Elizabeth Lindjärv, Eviita Õisma, Grete Roos, Hedi Aimsalu, Ketrin Päri, Kristella Kärner, Laura Pilv, Marianne Kalvik, Markus Aasa, Paula Kivimäe, Rene Münzer ja Saskia Metsallik.

Aasta noorsootöötaja: Erika Teras, Helen Trug, Piret Ranne, Ketlin Salla ja Elen Pent.

Aasta noorte sõber: Jaan Kabin, Paide kunstikool, Maie Kaasik, Marko Sirila, Martha-Beryl Grauberg, MTÜ Allikaveed, Siret Pärtel, Triin Konrad, Türi ujula ja Marta Pagar.

Aasta noorteühing: Roosna-Alliku 4H klubi ja Paide gümnaasiumi õpilasesindus.

Aasta huviring: Kaarel Kallase orienteerumistreeningud, rahvatantsurühm Keerutajad, Albu noortekeskuse korvpalliring, Minifirma La’truffe, Hillar Hanssoo põhikooli malering ja Paide teatri stuudio.

Aasta noortesõbralikem kool: Paide gümnaasium, Paide Hammerbecki põhikool, Paide Hillar Hanssoo põhikool, Väätsa põhikool ja Türi ühisgümnaasium.

Aasta tegu või üritus: Paide Hillar Hanssoo põhikooli tantsuetendus, Järvamaa õpilasmaleva kokkutulek, Paide Hammerbecki põhikooli projekt «Kondimootoriga kooli», Markus Ubalehe loodud fotonäitus, Järvamaa noorsootöö nõukoja tegevusaasta, Paide gümnaasiumi LOOME, Paide Hillar Hanssoo põhikooli projekt «Sallivad semud» ja Wildin’ Estonia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles