Omniva plaanib pakiautomaatidega uut hüppelist laiendust

Kuido Saarpuu
Copy
Juulist on võimalik mitmetelt ostuplatvormidelt tellides tasuda kuni 150-euroste kaupade käibemaks kohe ostu sooritamisel.
Juulist on võimalik mitmetelt ostuplatvormidelt tellides tasuda kuni 150-euroste kaupade käibemaks kohe ostu sooritamisel. Foto: Omniva

Käimaks kaasas e-kaubanduse kiire kasvuga ning rahuldamaks klientide vajadust kodulähedase, 24/7 toimiva teenuse osas, kinnitas Omniva nõukogu investeeringu Eesti ja Baltikumi pakiautomaatide võrgu laiendamisse.

 

„Omnivale kuulub 43% Eesti pakiautomaatidest, aga selle juures tervelt 57% pakimahust. Ühelt poolt näitab see küll väga kõrget võrgustiku efektiivsust, kuid selge on see, et tänaste ja uute klientide ootused olemasolevasse võrku ära ei mahu,“  ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt. „Logistika ja praegune võrk on saavutanud oodatud efektiivsuse ning nüüd on fookus olla toeks e-kaupmeestele ja lõppsaajatele sellega, et liikuda neile veelgi lähemale.“

Plaanitav laiendus on samas suurusjärgus Omniva eelmise laienemislainega, kui 2018.aastal paigaldas Omniva üle Eesti rekordilised 100 uut pakiautomaati, kahekordistades sellega oma pakiautomaatide võrgustiku. Selle laiendusega jõudis Omniva esimesena ka suurematest linnadest väljapoole, viies pakiautomaadid väiksematesse linnadesse ja asulatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles