Karedalt pärit skulptor Robert-Rudolf Volk saab esmaspäeval sajaseks

Urmas Glase
Copy
Paari päeva pärast 100aastaseks saav Robert-Rudolf Volk järgib raadiost ja telerist ilmauudiseid ja lahendab ristsõnu. Ajugümnastika aitab pead korras hoida.
Paari päeva pärast 100aastaseks saav Robert-Rudolf Volk järgib raadiost ja telerist ilmauudiseid ja lahendab ristsõnu. Ajugümnastika aitab pead korras hoida. Foto: Peeter Sibul

Esmaspäeval tähistab 100. sünnipäeva Karedalt pärit skulptor Robert-Rudolf Volk. Ta on üks vanimaid Eesti kunstnike liidu liikmeid ja tegevkaitseliitlasi ning Tartu kunstiringkondades ja isamaalistes seltskondades legendi staatuses mees.

Eelmisest aastast elab auväärses eas Volk Räpina haigla hoole all ja teda silmast silma õnnitleda pole võimalik. Kuigi vanahärra lasi end paari nädala eest vaktsineerida ja saab teise doosi uuel nädalal.

Vastutulelik haiglajuht Peeter Sibul korraldas eelmisel reedel meile telefonijutuajamise. Õendusjuht Taimi Randma ütles, et teab Järvamaa elu hästi, sest lapsed saadavad Volgile Järva Teatajat ja ta käib seda haigla vanimale hoolealusele ette lugemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles