Vaktsineerimisjärg jõudis Türi valla õpetajate kätte

Järva Teataja
Copy
Vaktsiinisüst.
Vaktsiinisüst. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kui eile said esimesed koroonaviiruse vaktsiinid Järva-Jaani gümnaasiumi ja Roosna-Alliku põhikooli õpetajad, siis täna jõudis järg ka Türi valla õpetajate kätte.

Jaanuari keskel kogus Türi valla terviseedenduse spetsialist Säsil Rammo valla asutuste kaupa vaktsineerimist soovijate töötajate arvud, mis edastati sotsiaalministeeriumisse, et valla haridus- ning sotsiaalvaldkonna töötajatele oleks vajalikud vaktsiinikogused õigeaegselt tagatud. Täpsed nimekirjad vaktsineerimise soovijatest edastati ka haridusministeeriumile. Seega oli vajalik eeltöö aegsasti tehtud ning tänu Türi perearstide ja õdede kiirele reageerimisele võis vaktsineerimine Türi valla koolides alata.

Türi tervisekeskuse juht Toomas Tamm alustas oma meditsiinipersonaliga Türi põhikooli haridustöötajate koroonaviiruse vastast vaktsineerimist täna. Põhikoolist oli kaitsesüsti saamiseks soovi avaldanud 60 koolitöötajat. Tamm loodab, et kõik, kes koolides töötavad ja end vaktsineerida lasta soovivad, saavad oma esimese kaitsesüsti kätte juba käesoleval nädalal või äärmisel juhul järgmise nädala esimeses pooles.

Türi vallavanemal Pipi-Liis Siemannil on hea meel, et koostöös Türi tervisekeskuse ja kooliõdedega saavad kõikide Türi valla koolide vaktsineerimist soovivad töötajad vaktsineeritud.

„See annab lootust, et koolid õnnestub töös hoida ning õpilased ja õpetajad saavad võimalikult häirimatult keskenduda oma põhitööle – õppimisele ja õpetamisele," lisas Siemann.

Türi põhikooli direktor Ervin Jürisoo tundis suurt heameelt selle üle, et nii suur hulk nende koolitöötajatest end vaktsineerida lasevad ning avaldas lootust, et siis vähemalt õpetajad püsivad terved ja õppetöö sujub pingevabamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles