Liitu Järva Teataja liikumisväljakutsega!

Silja Vilbu
Copy
Jalutuskäigul võid pildi klõpsata näiteks ilusast päikeseloojangust, aga ka millestki muust ilusast või põnevast, mida õues olles märkad
Jalutuskäigul võid pildi klõpsata näiteks ilusast päikeseloojangust, aga ka millestki muust ilusast või põnevast, mida õues olles märkad Foto: Silja Ratt

Järva Teataja lükkab käima terve märtsikuu vältava liikumisväljakutse, mis kutsub inimesi üles end koroonaajal rohkem liigutama ning värskest õhust tervist ammutama.

Paljud inimesed seisavad praegu silmitsi sarnase olukorraga nagu eelmisel kevadel: koroonaviirus on sulgenud meelelahutasutuste uksed ning isegi kui valitsus ei keela, ei söanda paljud praegusel ajal ikkagi jõusaali, ujulasse, kontserdile või peoõhtule minna. Suur hulk inimesi saadab enda tööpäevi mööda kodukontoris ning see kipub pika peale tervisele hakkama: selg jääb kangeks ja silmad hakkavad õhtuks ekraani vaatamisest valutama.

Vaba aja põnevalt ja kasulikult veetmise viiside leidmiseks tuleb nüüd olla eriti leidlik ja loominguline. Teine võimalus on tunda rõõmu ja ammutada tervist millestki nii lihtsast nagu igapäevane jalutuskäik. 

Järva Teataja kutsub enda lugejaid üles käima märtsis iga päev väljas jalutamas või jooksmas. Meie eesmärk on 10 000 sammu päevas, aga sina võid liikuda ka vähem (või miks mitte ka rohkem).

Liikumisväljakutsega liitujatel on võimalus osaleda neljal järjestikusel esmaspäeval loosimises, kus auhinnaks on Erling Kagge raamat "Kõnni".

Loosimises osalemiseks on kaks võimalust:

  1. Otsi Järva Teataja Facebooki lehelt üles liikumisväljakutse postitus ning postita selle kommentaaridesse pilt enda jalutuskäigult või kuvatõmmis tehtud sammude arvust. Igal õhtul tekib Facebooki uus liikumisteemaline postitus, nii et soovi korral võid enda teekonda meiega jagada iga päev!
  2. Postita Instagrami pilt või story enda jalutuskäigust või kuvatõmmis tehtud sammude arvust. Märgi postituses ära Järva Teataja ning kasuta teemaviidet #kõnnijärvateatajaga. Instagramis võid enda teekonda soovi korral samuti jagada kasvõi iga päev!

Igal esmaspäeva õhtul loosime kõigi Facebookis ja Instagramis väljakutsega kaasaläinute vahel auhinna välja. Loosimises osaled, kui oled nädala jooksul teinud vähemalt ühe postituse.

Head liikumist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles