Aravete kandis võetakse kevad vastu ehitamistuhinas

Järva Teataja
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva vallavalitsuse 24. märtsi istungil andis Albu–Ambla piirkonna juht Kuldar Tammik ülevaate piirkonnas toimuvast.

Vahetatakse Aravete kultuurimaja katust – töö peaks valmis saama märtsi lõpuks, kanalisatsiooni ehitus peaks lõppema mais.

Ettevalmistamisel on Aravete vana katlamaja lammutustööd, kuid lammutamine lükkub suuresti sügisesse – projekti lõpptähtaeg on oktoobris. Lammutatava korstna juures on SW Energiale kuuluv konteinerkatlamaja ja enne ei saa töödega alustada, kui see on sealt pärast kütteperioodi lõppu ära viidud. Ka on sügiseks ära lennanud korstna otsas tavaliselt pesitsev kurepaar.

Aravete koolimaja vana osa on rekonstrueeritud, võtmed on käes, raamatukogu ja perearstipraksised ootavad uut mööblit. Suunaviitasid veel pole. Staadioni tänav läheb pindamisele kohe, kui kevadilmad lubavad. Kui see 300-meetrine tee on pinnatud, saab välja panna ka viidad Staadioni ja Pargi tänavate otsa.

Lähipäevil alustatakse Aravete võimla katuse remondiga.

Korrastati Ambla teeninduspunkti küttesüsteem: vahetati kaks radiaatorit ja lisati soojatorustiku automaatne õhutussüsteem.

Ettevalmistused käivad kevadisteks heakorratöödeks ja mahalangenud pargipuude koristuseks. Küsitakse hinnapakkumisi, et Männi väikekohas metsaraie käigus lõhutud pinnas siluda ja kännud eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles