Stipendiumi pälvis kolm noort tööinimest

Anne Põder
Copy
Teisipäeva õhtul oli Järvamaal suur helkurikontroll. Need, kel helkurit polnud, said selle politseinikelt. Pildil kinnitab helkurit paidelase jope külge Paide piirkonnapolitseinik Eeva Õun. Kõrval on abipolitseinik Ardo Aimla.
Teisipäeva õhtul oli Järvamaal suur helkurikontroll. Need, kel helkurit polnud, said selle politseinikelt. Pildil kinnitab helkurit paidelase jope külge Paide piirkonnapolitseinik Eeva Õun. Kõrval on abipolitseinik Ardo Aimla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänu heale annetuste laekumisele annab Järvamaa kogukonnafond sel aastal välja kolm noore spetsialisti stipendiumi. Nende saajateks on silmapaistvad eesliinitöötajad.

Järvamaa kogukonnafondi juhataja Valev Väljaots andis teada, et stipendiumid pälvisid perearst Trumm OÜ pereõde Taisi Hekkanen, AS Järvamaa haigla õde Kätlin Rikberg ja PPA Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonna  piirkonnapolitseinik Eeva Õun.

Järvamaa kogukonnafondi nõukogu esimehe Arnika Tegelmanni sõnul on rõõmustav see, et käesoleval aastal saame välja anda kolm stipendiumi ning kõik stipendiaadid on ka ühed niinimetatud eesliinitöötajatest. "Lisaks rahasummale on ehk olulisim see, et meie tublisid noori spetsialiste märgatakse," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles