Loe, kui palju naisi on esitatud Järvamaa aasta ema konkursile

Järva Teataja
Copy
Konkursi plakat
Konkursi plakat Foto: Erakogu

Naiskodukaitse Järva ringkond ja Järvamaa omavalitsuste liit koostöös Kaitseliidu Järva malevaga kuulutasid märtsi lõpus välja Järvamaa aasta ema 2021 konkursi. 

Hetkel on konkursile esitatud üks ema. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. aprill.

Sobiv kandidaat on Järvamaal elav naine, kes on pühendunud ja väärikas ema ning kõigile eeskujuks. Kandidaate võivad üles seada kõik, kes on märganud häid ning tublisid Järvamaa emasid.

Konkursi tänavune peakorraldaja, Türi jaoskonna liige Gerly Leit on ettevõtmisega kokku puutunud juba viis aastat.

„Mõeldes juba viiendat korda aasta ema konkursile meenuvad mulle Stevie Wonderi sõnad "Minu ema oli minu kõige suurem õpetaja, ta õpetas mulle kaastunnet, armastust ja julgust. Kui armastus on lill, siis minu ema on armastuse lill". Olen viie aasta jooksul lugenud paljude emade kohta ja mõistnud, kui säravad armastuse lilled nad on ning usun, et neid lilli leidub ka tänavu. Kui nüüd tunned, et just sinu ema, naabrinaine või hea lähedane on see armastuse lill, siis kirjuta meile ja jaga oma rõõmu ning mine tea, ehk saab just temast Järvamaa säravaim armastuse lill ehk Järvamaa aasta ema," rääkis Leit.

Ettepanekud märgusõnaga „Aasta ema” tuleb saata 15. aprilliks e-posti aadressile gerly.leit@kaitseliit.ee või tuua paberkandjal Järva maleva staapi Väike-Pärnu 6b, 72211 Türi.

Taotluses peavad olema

  • kandidaadi nimi ja sünniaeg
  • kontaktandmed
  • elukoht
  • laste arv ja vanus
  • vähemalt üks foto
  • vabas vormis põhjendus, miks esitatud isik tiitlit väärib
  • taotluse esitaja nimi ja kontakt

Järvamaa aasta ema 2021 kuulutatakse välja emadepäeva paiku.

Tänavu valitakse Järvamaa aasta ema 12. korda. Seni on tiitli pälvinud Aile Pent, Ülle Pent, Miia Jürgen, Lii Sammler, Tiiu Schüts, Elve Kask, Silva Kärner, Külli Huopolainen, Astrit Eilmann, Urve Salm ning eelmisel aastal Maia Dzanelidze. Emadepäeva tähistatakse sel aastal 9. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles