Koolid valmistuvad koroonatingimustes eksameid läbi viima

Silja Vilbu
Copy
Seaduse kohaselt ei ole riigieksamite, neid asendavate rahvusvaheliselt tunnustatud eksamite, gümnaasiumi koolieksami ja õpilasuurimuse või praktilise töö sooritamine sel õppeaastal gümnaasiumi lõpetamise tingimus.
Seaduse kohaselt ei ole riigieksamite, neid asendavate rahvusvaheliselt tunnustatud eksamite, gümnaasiumi koolieksami ja õpilasuurimuse või praktilise töö sooritamine sel õppeaastal gümnaasiumi lõpetamise tingimus. Foto: Marko Saarm

Kuigi neljapäeval tuli teade, et riigieksamid on sel aastal õpilastele vabatahtlikud, ei plaani õpilased hulgakesi eksamitest loobuda. Koolid on valmis koroonatingimustes eksameid läbi viima.

Koeru keskkooli direktor Jaak Kabin rääkis, et neil on 12 õpilast ja ruumipuudust ei ole. Ta kirjeldas, et lauad on sentimeetri täpsusega paika pandud, nii et kõik istuvad üksteisest kahe meetri kaugusel. Kabin usub, et klassiruumis saab olema piisavalt õhku ja ruumi.

Eksaminandidel oli võimalus enne eksameid ka koroonatest teha. Kabin märkis, et see oli vabatahtlik. Ta lisas, et praegu on olukord Koerus viiruse osas pigem rahulik, nii et väga mures ta ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles