Talgupäev «Teeme ära!» tuleb tänavu pereringis

Silja Vilbu
Copy
Sel kevadel on käimas veel teisigi prügikoristustalguid. Näiteks osaleb Laupa kooli pere Türi KõKuta üleskutses. Pildil korjavad prügi õpetaja Anneli Paas (vasakult) ning seitsmenda klassi õpilased Iris Jurtšenko, Aigi Ink ja Marve Mägi.
Sel kevadel on käimas veel teisigi prügikoristustalguid. Näiteks osaleb Laupa kooli pere Türi KõKuta üleskutses. Pildil korjavad prügi õpetaja Anneli Paas (vasakult) ning seitsmenda klassi õpilased Iris Jurtšenko, Aigi Ink ja Marve Mägi. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui eelmisel aastal kutsuti eestlasi üles talgupäeva «Teeme ära!» käigus rõivast maske valmistama, siis tänavu utsitatakse inimesi jälle õue koristama minema. Tänavu on talgupäeval tähelepanu ka putukatel, toiduraiskamise vähendamisel ja vaimsel tervisel.

«Teeme ära!» meeskond kutsub üles korraldama sel kevadel talgupäeva pere ringis, et ohutust tagades ja kevadtöid tehes pakkuda üksteisele õlatunnet ja koostegemisrõõmu.

Üle-eestiline talgupäev, mida tavapäraselt peetakse mai esimesel laupäeval, on seekord 1. mail, järgides kehtivaid piiranguid ja 2+2 reeglit. Kodused talgutööd saab üles tähendada aadressil teemeara.ee ja postitada pilte teemaviitega #2+2talgupäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles