Ehtne õppeköök toob lasteaeda elevust

Anne Põder
Copy
Sookure lasteaia direktorit Liia Koppelit ootab ees õppekööki saabunud nõude ja köögitarvikute kappidesse ning sahtlitesse paigutamine. Peagi võib seal rühmade kaupa suur kokkamine alata.
Sookure lasteaia direktorit Liia Koppelit ootab ees õppekööki saabunud nõude ja köögitarvikute kappidesse ning sahtlitesse paigutamine. Peagi võib seal rühmade kaupa suur kokkamine alata. Foto: Dmitri Kotjuh www.kotjuh.com

Eelmisel nädalal jõudsid Paide Sookure lasteaias hiljuti valminud õppekööki lauanõud ja köögitarvikud, et õppida lihtsamaid sööke valmistama. Lapsed on küpsetanud seal juba muffineid ja pannkooke ning elevust on majas palju.

Paide Sookure lasteaed on remondi ja uuenduste keerises olnud viis aastat järjest. Lasteaia direktor Liia Koppel ütles naljatades, et majas käivad asjad nagu «Kevade» filmis. «Kui kõike korraga teha ei jaksa või ei saa, siis teeme jupikaupa,» sõnas ta.

Just sellisel moel on lasteaed ilmet muutnud ja uuenenud nii linnaeelarve iga-aastase remondiraha toel kui ka projektidest raha taotledes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles