1. mai laste jalgrattavõistlus lükkub edasi

Tiit Reinberg
Copy
Tüdrukud ootavad kannatlikult stardikäsklust, et siis jõehobu Hipo innustusel Paide Keskväljakule paar tiiru peale teha.
Tüdrukud ootavad kannatlikult stardikäsklust, et siis jõehobu Hipo innustusel Paide Keskväljakule paar tiiru peale teha. Foto: Andrus Eesmaa

Eelkooliealiste laste jalgrattavõistluse korraldaja Kulno Klein andis täna teada, et 1. maiks plaanitud võistlus tuleb viiruse leviku tõttu kahjuks edasi lükata.

Klein selgitas, et võistlusele oli kirja pandud juba sadakond mudilast. „Üritus kindlasti ära ei jää, kuid millal see toimub, ei oska ma praegu küll öelda,“ sõnas ta. „Möödunud aastal toimus üritus 1. augustil, kuid praegu ei taha väga kaugele edasi lükata, sest võibolla siis tuleb juba kolmas laine.“

Klein selgitas, et kohe kui valitsuse piirangud sellise ürituse korraldamist võimaldavad, annab ta toimumise aja teada. „Korraldamine ja vajalike lubade saamine võtab paar nädalat aega,“ lisas ta.

Klein tõdes, et ürituste korraldamise teebki praegu väga keeruliseks see, et kindlust pole ka selles osas, mida tohib või ei tohi teha kuu või isegi kahe pärast.

„Vabandame nii väikeste osalejate kui ka nende saatjate ees, kes peavad nüüd oma 1. maiks tehtud plaane muutma,“ lisas Klein kuueteistkümne võistluse korraldaja nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles