Motomehed ajasid tsikli vardasse

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Katuse kohal ilutsev tsikkel on seal selleks, et sõbrad-tuttavad teistest motoklubidest Türi kandi motomeeste maja üles leiaksid.
Katuse kohal ilutsev tsikkel on seal selleks, et sõbrad-tuttavad teistest motoklubidest Türi kandi motomeeste maja üles leiaksid. Foto: Merit Männi

Üleeelmisel reedel olnud jüripäeval korraldatud ürituse «Jüriöö märgutuled» ajal oli Türil tegutseval motoklubil Alempois MC täita vastutusrikas ülesanne: korraldada üle 20 motoklubi Paides süüdatud jürituld mööda Eestit kokkulepitud sihtkohtadesse viima.

Tähtsa päeva eel oli Alempoise motomeestel tarvis veel ühe täppistööga ühele poole saada – vinnata klubihoone katusele tsikkel.

Kui esiotsa võiks arvata, et see on ekstravagantne tuulelipp, mis võiks isegi Tallinna raekoja torni tipus asuva Vana Tooma tuntuse poolest üle trumbata, siis tuulelipu ülesannet tsikkel siiski ei täida. «Esialgu mõtlesime küll korra, et teeks tast tuulelipu, aga ega see viisakas ole, kui ta seal pöörlema hakkab ja peaks oma nii-öelda tagumiku külaliste poole keerama,» ütles Alempois MC klubi president Martin Kruus naljaga pooleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles