Türi isamaalased moodustavad valimisliidu

Tiit Reinberg
Copy
Kolm ja pool aastat tagasi ulatas Türi vallavolikogu esimes Andrus Eensoo Pipi-Liis Siemannile lillekimbu pärast seda, kui volikogu oli valinud ta vallavanemaks. Siemann läheb ka sügisestele kohalike omavalitsuste valimistele vastu vallavanemakandidaadina, kuid seekord mitte Isamaa, vaid valimisliidu nimekirjas.
Kolm ja pool aastat tagasi ulatas Türi vallavolikogu esimes Andrus Eensoo Pipi-Liis Siemannile lillekimbu pärast seda, kui volikogu oli valinud ta vallavanemaks. Siemann läheb ka sügisestele kohalike omavalitsuste valimistele vastu vallavanemakandidaadina, kuid seekord mitte Isamaa, vaid valimisliidu nimekirjas. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vald on erakonnale Isamaa olnud tõeline edulugu. Ligi neli aastat tagasi olnud valimistel sai partei nimekiri 23 kohaga vallavolikogus kümme kohta. Esinumber Pipi-Liis Siemann kogus Järvamaal kõige rohkem hääli – 550.

2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistel võttis Isamaa Türi 23 kohaga vallavolikogus koguni 11 kohta. Siis ei saanud Siemanni häältesaagile ligilähedale ükski teine kandidaat. Ka 2009. aastal valimised võitis Türil Isamaa ja Siemanni häältesaak oli teistest peajagu üle.

Pipi-Liis Siemann avalikustas, et sügisestele valimistele ta Isamaa nimekirjas enam ei lähe, vaid meeskond on otsustanud kandideerida valimisliiduna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles