Tööstusettevõtte läheb appi Eesti metsloomadele

Kuido Saarpuu
Copy
Eesti Metsloomaühingu olemasolevad oravapesad
Eesti Metsloomaühingu olemasolevad oravapesad Foto: Eesti Metsloomaühing / Facebook

Protsessiseadmeid tootev tööstusettevõtte Estanc läheb kogu meeskonnaga appi Eesti Metsloomaühingule, et üheskoos korrastada metsloomade ravimiseks vajalik hoone, ehitada loomadele puure, et nende vabastamine elukeskkonda oleks loomulik ning rajada õpperuumid, mille abil tuua loodus ja metsloomad ka lastele lähemale.

Estanci visioon on luua paremat elukvaliteeti ning olla sealjuures osaks kestliku maailma ehitamisel. Traditsiooniliselt toimub ettevõttes iga-aastane missioonipäev, kus kogu meeskond aitab midagi loodusele või ühiskonnale tervikuna tagasi anda.

„Sel aastal otsustasime ühiselt panna õla alla Eesti Metsloomaühingule, et toetada Eestimaa metsloomade elukvaliteedi parandamist. Ehitus- ja korrastustöödega aitame luua tingimused, et looduses hätta sattunud loomadel oleks võimalus kvaliteetsele elule.Lisaks kasvatame meie töötajate teadlikust, kuidas igaüks ise metsas liikudes teeks loomade seisukohalt parimaid valikui. Ja kõige lõpuks anname oma väikese osa, et järeltulevad põlved ei jääks loodusega võõraks – oskaks seda hoida ja hinnata.“ sõnas Lilian Kuuslap, Estanc AS personalijuht.

MTÜ Eesti Metsloomaühingu vabatahtlik ja juhatuse liige Virge Võsujalg kommenteerib: „Alati võiks anda tükikese tagasi loodusele, kas siis annetuse näol või tulla teha just midagi nii erilist nagu teeb Estanc! „

Estanci missioonipäev koostöös Eesti Metsloomaühingu ning Urmas Tartese loenguga toimub täna algusega kell 10 Türil aadressil Viljandi tee 20.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles