Kettagolfimängijaid tuli kokku rekordarv

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Liisa Gritšenko

Neljapäeva õhtul toimus Aravete Järvamaa discgolfi seeriavõistluse teine etapp. 

Kui paar päeva enne võistlust olid osad mängijad veel ootelistis, sest soovijaid oli peaaegu 100, siis võistluspäeval mängis rekordiliselt 89 mängijat. Olgu öeldud, et määruste järgi pääseks 18 korvilisel rajal mängima maksimaalselt 90 mängijat.

See näitab seeriavõistluse ühe korraldaja Liisa Gritšenko meelest, et discgolf on saanud üheks populaarsemaks spordialaks ja areneb üha edasi. Üha enam rajatakse Järvamaale ka uusi radu.

Eliitklassis võitis parima tulemusega (-9) Kerdo Lepasepp, kes näitas, et vaatamata tema noorusele on ta tugev konkurent ja tunneb koduraja igat nurka hästi. Teise kohaga (-8) pidi leppima Asko Krais ja kolmas oli Simar Villmann (-6). Harrastajate klassis suutis miinust mängida vaid Andres Jõesalu, kes lõpetas tulemusega -1. Teine koht läks Rain Otsale tulemusega 0 ja sama tulemusega pidi kolmanda kohaga leppima Kaarel Põldmaa. Harrastajad mängisid aga väga sarnaselt ja lausa neli mängijat lõpetasid esikohaväärilise tulemusega, milleks oli +3. Punktide ülevaatamisel selgus aga, et kõige parema mängu on teinud Johannes Martin Saar, teise koha sai Priit Ling ja kolmanda kohaga pidi leppima Kert Kiik. Olgugi, et Jaanus Kõnnusaar mängis välja esikoha väärilised punktid, siis tema pidi sel korral leppima neljanda kohaga.

Üldarvestuses parimad peale teist etappi. 

Eliit: Asko Krais, Ardi Roomelt ja Madis Tamm.

Edasijõudnud: Raimo Verkmann, Alo Paumets ja Rainel Paabo.

Harrastajad: Kert Kiik, Priit Ling ja Johannes Martin Saar.

Fotod: Liisa Gritšenko https://www.facebook.com/photo?fbid=250549206870984&set=pcb.250549920204246

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles