Paide põgenemistuba avatakse laupäeval koos näituse ja loenguga

Copy
Põgenemistuba Paides.
Põgenemistuba Paides. Foto: Erakogu.

Uues Wittensteini interaktiivses haiglateemalises põgenemistoas saab proovile pana oma meeskonnatöö oskused ja nutikuse, et ettenähtud aja jooksul mõistatused lahendada ning põgenema pääseda. Wittensteini põgenemistuba asub Paides aadressil Pärnu tn 12.

Esialgu on valikus kaks tuba, kuid suve jooksul lisandub teematubasid veel.

  1. Tuba "EKSLEV HING" (tiimi suurus 2-6 in)

    Teid on mõrvatud ning avastate ennast hingena surnukuurist. Käite läbi teekonna enne oma keha maha matmist ning leiate põhjuse, miks teid tapeti. Kas suudate leida enda mõrvari kõigest 60 minutiga või lahkute teadmatusega?

  2. Tuba "MARIONETT" (tiimi suurus 4-8 in)

    Psühhopaat on teid röövinud ning hoiab enda kodus kinni. Teil on tekkinud võimalus põgenemiseks, sest ta on läinud tooma teie jaoks piinariistu. Samal ajal lahendate müsteeriumit, kellega on tegu, et peatada tema tegevus lõplikult. Kas suudate seda kõike 60 minuti jooksul või saab teist tema järgmine ohver?

Põgenemistubade avapäeval, 12. juunil kell 12 avatakse samas ka Paide meditsiiniajalugu tutvustav näitus ja kell 13 saab kuulata Tartu Ülikooli muuseumi kuraatori Anu Rae loengut „Põnevaid tähelepanekuid Eesti meditsiiniajaloost".

Põgenemistoad jäävad 24/7 avatuks suve lõpuni ning ette broneerides võib külastuse teha just omale sobival ajal, kasvõi südaöösel. 

Tagasi üles