Kihlis sai taas krossi näha

Kuido Saarpuu
Copy

Türi lähistel Kihli motokeskuses sõideti laupäeval hooaja avakrossina MX liiga selle hooaja teine etapp, mille raames peeti ka külgkorvide ja quadracerite karikavõistluste teist osavõistlust. Kiiraimas MX Pro klassis võidutses Kihlis lätlane Karlis Sabulis, korvidel olid seekorda parimad Kert Varik ja Lari Kunnas ning quadidel Priit Järvloo, kirjutab msport.ee.

Eesti karikavõistluste MX Pro masinaklassis ei leidunud seekord vastast lätlasele Karlis Sabulisele (Husqvarna), kes näitas juba kvalifikatsioonis konkurentidest paremat ringiaega. Avasõidus pääses ta kohe ette ning suurendas teistega vaikselt vahet ja võttis kindla võidu. Lõpuks kerkis teiseks alguses kuuendal kohal olnud Erki Kahro (Husqvarna, RedMoto Racing), kes edestas napi sekundiga Gert Krestinovit (Honda, Motoextreme).

Sabulis sai ka teises sõidus kohe esimeseks ning paistis, et siit tuleb taas suure vahega võit, aga Krestinovil oli teine plaan ja ta hoidis lõunanaabri lähedusse, kuid mööduda ei suutnud. Kolmas oli seekord avasõidu viies Hardi Roosiorg (KTM, Tartu Motokrossiklubi). Kahro maadleb juba mõnda aega terviseprobleemiga, mille tulemusena ta väsib liiga ära ja teise sõitu ta ei saanud minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles