Koeru muusikakool teeb Albusse filiaali

Silja Vilbu
Copy
Koeru muusikakooli õpetajad annavad mõnikord ka ise õpilastele ja nende vanematele kontserte. Pildil mängib klaverit Aleksandra Serebrjakova, flööti Kerstin Laanemets ja viiulit Ksenia Vaher.
Koeru muusikakooli õpetajad annavad mõnikord ka ise õpilastele ja nende vanematele kontserte. Pildil mängib klaverit Aleksandra Serebrjakova, flööti Kerstin Laanemets ja viiulit Ksenia Vaher. Foto: Koeru Muusikakool/facebook

Juba paar aastat on Koeru muusikakool katsetanud koostööd Albu kandi õpetajatega. Nüüd on selge, et koostöö toimib, ja muusikakool hõikas valjult välja, et edaspidi tegutseb Albus kooli filiaal.

Koeru muusikakooli direktor Kerli Sirila ütles, et Albus alustavad nad sügisel tõepoolest juba kolmandat õppeaastat. Ta lisas, et Albu filiaali on oodatud kõik Albu, Ahula ja Aravete kandi muusikahuvilised, aga muidugi ka kaugemalt tulijad.

Kui seni on Albus antud klaveri- ja akordioniõpet, siis sügisest saab õppida ka pärimusmuusikat ning teha tutvust karmoška ja väikekandlega. Sirila täpsustas, et Albu õpetaja on varem neid pille õpetanud huviringis, aga huviringis pilli õppimine on sageli lühiajaline tegevus, muusikakoolis tähendab see pikemaajalist pühendumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles