Järva vallas on segadus kaasava eelarvega

Maarja Ilves
, reporter
Copy
Järva-Jaani multispordiväljaku ehitus. Osaühingu Kivipets töömehed Kalle Savi (vasakul) ja Keio Raudsepp tasandavad mitmeotstarbelise spordiväljaku aluskihti selle ehitusel 2021. aasta aprillis.
Järva-Jaani multispordiväljaku ehitus. Osaühingu Kivipets töömehed Kalle Savi (vasakul) ja Keio Raudsepp tasandavad mitmeotstarbelise spordiväljaku aluskihti selle ehitusel 2021. aasta aprillis. Foto: Urmas Glase

Järva valla kaasava eelarve 2021. aasta rahvahääletus lõppes eile. Järva vald avalikustab hääletustulemused 28. juunil, mil komisjon need kinnitab. Küll aga on tekkinud segadus seoses rahvahääletusel osalejatega.

Seoses Järva valla kaasava eelarvega, on tekkinud kogukondades segadus ja pahameel. Järva vallaks ühines seitse endist omavalitsust, mida tänasel päeval nimetatakse piirkondades. Järva vallas on suurimateks piirkondadeks rahvaarvukuse poolest Järva-Jaani ja Koeru.

Hääletussüsteem VOLIS annab kinnitust 21. juuni hommikupoolikul, et käesoleval aastal on elektrooniliselt enim hääletatud idee number 3 poolt, milleks oli "Laste ja noorte tegevusvõimaluste laiendamine Järva-Jaani alevi õuealal" ja idee number kaheksa poolt, milleks oli "Koeru skate-pargi laiendus ja korvpalliplatsi rajamine". Järva valla arenduse peaspetsialist Triin Tippi täpsustas Järva Teatajale, et paberkandjal hääletussedelid jõuavad temani tänase päeva jooksul ning elektroonilised hääled ei pruugi olla lõplike tulemustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles