Suvevolle liider mängib teisipäeviti Paides

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Ilmar Mõttus juhib üle-eestilist Suvevolle sarja.
Ilmar Mõttus juhib üle-eestilist Suvevolle sarja. Foto: Kadri Toom

Üle-eestilise rannavõrkpalli sarja Suvevolle meeste reitingutabeli liider oli pärast nelja vooru Ilmar Mõttus, kes on võitjameeskonnas olnud igal osavõistlusel. Päris üksinda ta siiski tabelis ei trooninud, sest Kristjan Kuldmets Põlvast on saanud samaväärse tulemusega hakkama.

Naiste reitingus oli sarja poole peale jõudes kõige kõrgemal ehk kolmandat kohta jagamas Paide etappidel osalejatest Mari Tool, kes on olnud ühe korra võitjate seas ja kolmel korral saanud teise koha.

Mari Tool on Paide naiste arvestuses seni parim ning jagab üle-eestilises reitingutabelis kolmandat kohta.
Mari Tool on Paide naiste arvestuses seni parim ning jagab üle-eestilises reitingutabelis kolmandat kohta. Foto: Kadri Toom

Eile toimus Paide rannavollekeskuse liivaväljakutel juba Suvevolle viies etapp. Kuna pool Suvevollesarjast oli eelnevalt läbi saanud, tegi korraldaja Piret Reinfeld vahekokkuvõtteid ning Ilmar Mõttus ja Mari Tool said heade tulemuste eest väiksed meened.

Viiendal etapil tegi korraldajad nii meeste kui naiste arvestuses kuus kolmeliikmelist võistkonda. "Kuna ilm oli suurepärane ning osalejaid parasjagu, mängisid kõik võistkonnad kõigiga läbi," selgitas Reinfeld.

Naistest võitsid kõik vastased Krislin Virkoja Kristin Reinmets ja Eva Männigo. Teise koha võitlesid välja Meribel Insler, Anete Kõiv ja Karin Lassi ja kolmandaks tulid Kirsi Tamsalu, Irene Virkoja ja Anne Põder.

Viienda Suvevolle osavõistluse parimad naised.
Viienda Suvevolle osavõistluse parimad naised. Foto: Kadri Toom

Meeste turniiri võitsid Ilmar Mõttus, Veiko Natus, ja Sander Perillus. Teise kohaga lõpetasid mängud Janar Lehtniit, Sander Ollino ja Ain Kanne ning kolmas koht kuulus Kristofer Virkojale, Aksel Õunapuule ja Annes Sapile. "Peab tunnistama, et oli väga võrdne võistlus, sest järgmiseid kohti 4-6-ni tuli välja selgitada lugedes punktide suhet.

Viienda etapi Suvevolle meeste paremik.
Viienda etapi Suvevolle meeste paremik. Foto: Kadri Toom

Pärast viiendat etappi on turniiril osalenud 40 erinevat meest ja samapalju naisi. Osaluskordi on turniiridel kokku 210.

Järgmine turniir juba uuel kuul ehk siis 6. juulil ja ikka teisipäeva õhtul kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles