Sportlik treeninglaager ootab osalema

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kolm treenerit ühendasid jõud.
Kolm treenerit ühendasid jõud. Foto: Erakogu

Türi rühmatreeningute juhendaja Ele Metsalu täidab sel suvel oma ammuse unistuse ja lööb kaasa ägeda sportliku suvelaagri korraldamises Reiu puhkekeskuses. Ta kutsub sinna lahkesti ka järvalasi osalema.

Metsalu ütles, et sellist laagrit on ta tahtnud juba aastaid teha ning nüüd viimaks leidis ta toredateks kaastreeneriteks Merit Aamisepa ja Alis Võigase, kellega koos äge kolmepäevane treening- ja puhkelaager teoks teha.

Metsalu sõnul ei seisne laager vaid rajus treeningus. "Kolme päeva peale kokku on meil kavas kuus trenni. Need toimuvad kolmes erinevas stiilis: hiit, poks ja jõutreening ning kolme erineva treeneri poolt. Aga samas iga treening ja treener täiendavad üksteist ja annavad sel moel trennidele lisaväärtuse," rääkis ta.

Treeningute vahel jääb Metsalu sõnul piisavalt vaba aega, et päikese käes mõnuleda, ujuda, seltskondlikult palli mängida, aerulauasurfi teha, grillida, saunatada ja tantsida. "Laagri hinna sees on mõistagi majutus ja toitlustus," täpsustas ta.

Metsalu lükkas kohe ümber ka arvamuse nagu oleks tegemist vaid naistele mõeldud laagriga. "Ei, kindlasti mitte. Ootame osalema nii mehi kui naisi, kes peavad lugu liikumisest, uute treeningute proovimisest ja tervislikest eluviisidest," julgustas ta.

Kel rohkem huvi, leiab lähemat teavet siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles