Isamaa tahab vahetult enne valimisi linnapea maha võtta (4)

Tiit Reinberg
Copy
Kui Isamaa teeb volikogule avalduse umbusaldada Paide linnapead Priit Värki (vasakul), siis oleneb suuresti volikogu esimehest Tarmo Aldist (paremal), kui kaua see aega võtab, sest otsuse volikogu kokku kutsuda langetab esimees.
Kui Isamaa teeb volikogule avalduse umbusaldada Paide linnapead Priit Värki (vasakul), siis oleneb suuresti volikogu esimehest Tarmo Aldist (paremal), kui kaua see aega võtab, sest otsuse volikogu kokku kutsuda langetab esimees. Foto: Dmitri Kotjuh

Sama kuum kui viimase aja ilmad, on olnud ka Paide poliitika, kus isegi koalitsioonikaaslastele üllatusena andsid isamaalased teada, et soovivad veel enne valimisi oma linnapea Priit Värgi maha võtta.

Eelmise reede õhtul saatis Isamaa Paide osakond Järva Teatajale kirja, kus esimees Mihhail Feštšin avalikustab, et Isamaa valimisnimekiri tegi volikogu fraktsioonile ettepaneku vabastada Priit Värk linnapeaametist, sest ta ei ole enam Paides Isamaa nimekirja esindaja.

«Tuleme valimistel välja tugevama ja isamaalisema nimekirjaga, kus teineteist täiendavad noorus ja kogemuslikkus. Täname Priitu tehtud töö eest ja soovime talle edu edaspidiseks,» on teates kirjas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles