Sügisel võime sattuda kolmandasse viiruselainesse

Copy
Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp oli üks esimesi järvalasi, kes sai kaitsesüsti õlavarde juba möödunud aasta lõpus. Kui toona alustati vaktsineerimist meditsiinitöötajatest, siis nüüd on vaktsiin kõigile kättesaadav ja arstid soovitavad seda võimalust kasutada.
Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp oli üks esimesi järvalasi, kes sai kaitsesüsti õlavarde juba möödunud aasta lõpus. Kui toona alustati vaktsineerimist meditsiinitöötajatest, siis nüüd on vaktsiin kõigile kättesaadav ja arstid soovitavad seda võimalust kasutada. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuku raadio 3. juuli saates «Keskpäevatund» arutlesid saatejuht Priit Hõbemägi, Tallinki juhatuse esimees Paavo Nõgene ja materjaliteadlane Marek Strandberg koroonakriisi ja vaktsineerimise olukorra üle Eestis.

«Meil on aega kuni augusti keskpaigani teha täiskasvanud inimestele esimene süst. Vastasel korral inimesele teist süsti septembri lõpuks teha ei saa ja oleme oktoobris tagasi kohas, kus seisime 2021. aasta märtsis,» lausus Paavo Nõgene.

Nõgene kutsus saates üles kohalike omavalitsuste juhte inimesi julgustama ennast vaktsineerima. «Te ju kõik tahate, et inimesed läheksid oktoobris kohalike omavalitsuste valimistele valima, selleks on aega augusti keskpaigani saada esimene doos vaktsiini,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles