Suvevolles sai peetud eelviimane osavõistlus

Kuido Saarpuu
Copy
Rannavolle
Rannavolle Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Paide suvevolle seitsmendal etapi ​astus liivale 34 võistlejat.

Korraldaja Piret Reinfeld ütles, et kuna juba teist etappi oli nii mehi kui naisi võrdselt, siis moodustati vastavalt reitingutabeli järgi viis naiste ja meeste võistkonda.

Teisest neljanda kohani tuli arvutada mängupunktide suhet ja seekord vedas Sander Perillusel, Sander Ollinol ja Ain Kannel, kes said teise koha Eduard Mäitsi, Rasmus Klaasi ja Mikka Kallakmaa ees. Meesteturniiri võitjaks tunnistati kahe võidu ja kahe viigiga Karl Vilpuu, Taivo Kivimäe, Raido Paesüld ja Alar Eelsaar.

Naisteturniiri võitsid kolme võidu ja ühe viigiga Epp Sepp, Maie Bernhardt ja Krislin Virkoja, Teine koht: kahe võidu ja kahe viigiga Meribel Insler, Irene Virkoja, Kirsi Tamsalu ja Kristi Aaloe. Kolmas koht Mari Tool, Johanna Teder ja Karin Lassi.

Enne viimast etappi juhib Järvamaa edetabelit 80 punktiga Mari Tool. Teisel kohal on Epp Sepp 72 punktiga ja kolmandal kohal Krislin Virkoja 71 punktiga.

Meestest hoiab liidripositsiooni 84 punktiga Ilmar Mõttus. Teist kohta 68 punktiga Eduard Mäits ja kolmandat kohta 66 punktiga Kristofer Virkoja.

Viimane etapp juba 20 juulil, kus toimub etapi autasustamine ning ka Paide etappide parimate meelespidamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles